Karayolu Taşımacılığı

Çelik İnovasyon Lojistik, uzman kadrosu ile tüm kara taşımacılık operasyonlarınızda ve projelerinizde hizmet ortağınızdır. Taşıma hacminize ve taleplerinize uygun taşımacılık çözümleri tasarlayarak tüm nakliye akış sürecinizi optimize ederek, yönetir.

Müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini zamanında, istenilen şekilde karşılayabilmek için ara taşımacılık çözümlerinde ürün hacmine göre komple ve parsiyel seçenekleri sunmaktadır. İhtiyaç duyulan tek bir siparişin taşınması olabileceği gibi, birden fazla siparişi içeren daha kompleks proje taşımaları da olabilmektedir. Müşteri ihtiyaçlarını anlayarak, taşıma sürecini en kullanışlı hale getiren Çelik İnovasyon Lojistik esnek çözümleriyle, müşterileri için gereken yükleme alanını temin etmektedir.

Küçük miktarlı ürünlerden büyük yükleme partileri oluşturularak ölçek tasarrufu sağlanan parsiyel araç taşımacılığı; çıkış günlerinin sıklığı nedeniyle komple taşımacılığa göre daha esnektir. Geniş hizmet ağı sayesinde, önceden belirlenmiş zaman aralıklarına uygun teslimatlar gerçekleştirilmektedir.